Uefa on avannut tutkimuksen uudelleen PSG: llä
نوشته شده توسط : woodwork

Uefa on ilmoittanut aloittavansa Pariisin Saint-Germainin taloutta koskevan tutkimuksen uudelleen, koska kesäkuussa hän oli aikaisemmin luopunut rikkomusraporttien (FFP) sääntöjen rikkomisesta. Ranskan jättiläiset yli kaksinkertaistivat edellisen maailmanennätyksen ennätyksensä Neymarin 200 miljoonan punnan allekirjoittamiseksi kesällä 2017. Ligue 1 -mestarit käyttivät myös 180 miljoonaa euroa saadakseen Ranskaa eteenpäin Kylian Mbappe -paidat PSG pelipaita kotimaisten riviensa Monaco kanssa samana kuukautena.

Nämä kaksi siirtoa eivät ole todellisuudessa osa Uefa-tutkimusta, koska ne eivät näy PSG: n tileissä tänä vuonna. UEFA ei ole antanut tietoa siitä, kuinka kauan PSG: n tutkimukset kestävät. PSG: n menot 2018-19-kampanjalle olivat mutkistuneet. PSG ilmoitti äskettäin yhteistyöstä Nike-omistamansa Air Jordanin kanssa. He haluavat lisätä läsnäoloaan muotimarkkinoilla ja laajentaa maailmanlaajuista tavoitettaan. jalkapallo pelipaidat tuulettimet laajentavat edelleen kehitystä.

UEFA: n sääntöjen mukaan klubit eivät voi käyttää enempää kuin ansaitsevat kaikkina vuodenaikoina, ja alijäämän on oltava 30 miljoonan euron raja-arvo kolmen vuoden aikana. Kesäkuussa PSG-tutkimuksen päätyttyä Uefa totesi, että Ligue 1 -kilpailun parantunut tulos oli "hyväksyttävässä poikkeamisessa" viimeisten kolmen varainhoitovuoden aikana.





:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 مهر 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: