Ronaldo oli tehnyt juuri sen, mitä Juventus allekirjoitti hänet tekemään
نوشته شده توسط : woodwork

Ajan myötä, näytti siltä, ​​että Cristiano Ronaldo oli tehnyt juuri sitä, mitä Juventus allekirjoitti hänet tekemään. Juventus pelipaita fanit ovat suurella helpotuksella, kun he saivat tämän hienon pelaajan. Cristiano Ronaldon ensimmäinen Mestarien liigan tavoite uudelle klubille oli luonteeltaan loistava, mutta Juan Mata -vapaan potkun ja Alex Sandron oman maalin ansiosta United voitti. Ronaldo vaati Juvea ansaitsemaan kaikki kolme pistettä pelistä ja jopa pyrkinyt kaivaamaan entistä klubiaan.

Pohjimmiltaan Mourinho käytti Juventus-menomallia, jotta hänen pohdinnatsaantionsa Yhdistyneen siirtopolitiikan puutteista olisivat hyvin julkisia. "He ovat iso joukkue monta vuotta", Mourinho sanoi. "He ostavat pelaajan [Ronaldo], he haluavat voittaa kaiken, he voivat voittaa kaiken, joten tämä on meille fantastinen voitto." Me kaikki uskomme Ronaldon käyttämään uusia jalkapallo pelipaidat ja tekemään enemmän pisteitä.

Juventuksen osalta se olisi voinut saada ensimmäisen sijan ryhmässä, jos se olisi voittanut, mutta sen on nyt varmistettava tuloksia finaalissa, jotta se pysyy paikalla kvartetin huipulla. Unitedin myöhäisestä voittajasta tuli iloisia kohtauksia poissa penkillä, kun Jose Mourinho juhlisti villinä. Kun Mourinho oli ensimmäisessä kokouksessaan Unitedin varatoimitusjohtajan Ed Woodwardin kanssa kesällä 2016, hänelle luvattiin, että valtavia rahasummia olisi saatavilla, jotta voittaisi Unitedin voittavan koneen jälleen. Nyt se näyttää onnistuneena.





:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 آبان 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: